Skip to main content

”Bogen til PIA” er endelig skrevet færdig og gået i trykken. Det har taget sin tid! – Til jul er det 6 år siden Pia forærede mig bogen:

”Far Fortæl – Giv dine erindringer videre”

Det blev til meget mere end erindringer.  Da skrivningen nåede til ”familie” stod det klart at min viden var mildt sagt begrænset.

Der havde ikke været kontakt til kusiner og fætre i et halvt århundrede!  Flere havde jeg aldrig mødt.   Med Ullas hjælp fandt vi frem til dem alle og midt i søgningen dukkede endda en ”ukendt” fætter og hans datter op!

Min nyfundne og min gefundne familie gav sig begejstret i kast med at levere deres bidrag til afsnittet ”Familieliv”, som dermed er blevet til bogens absolut mest interessante og spændende. Og allermest fantastisk er mødet med familiemedlemmer jeg ikke kendte eller ikke set i mere end et halvt århundrede.

Gamle sort-hvide fotos der scannes og 50 år gamle dias der digitaliseres lever ikke op til nutidens standarder fra selv de mindste mobiltelefoner.  Men illustrationer er dér og kvaliteten en del af charmen.

Bogen udgives privat og kun til familien.  Enkelte afsnit eller udsnit f.eks. fra ”Fugleliv” bliver løbende publiceret hér på sitet.

PT  /  25.oktober 2023