Skip to main content

Efter næsten 40 år er vi flyttet  ……

den 01. oktober fra Rosenvangs Alle til Ullas barndomshjem på Skovdalsvej, som har været i familien Mortensens eje siden 1951!
Fam. Mortensen / Thomsen rykker man ikke bare rundt på ……Vi flytter ikke langt – geografisk set kun lige over hækken – for grundene støder bageste hjørner op mod hinanden.
Se bare hér: Rosenvangs  Allé i baggrunden – Skovdalsvej i forgrundenSå en flytning lyder jo enkelt, men garagen på Skovdalsvej ligger bagest på grunden og spærrer, så flytningen er foregået med knap 200 meter omkring hjørnet – i stedet for 0 meter over hækkenDen røde rute har den lille røde Nissan kørt med trailer flere hundrede gange og mindst lige så mange gange har Ulla ageret transport- og flyttekompagni  med trillebør eller sækkevogn.
En flytning helt uden tilkald af flyttefirma har været noget af en opgave for os 75-årige, men resulteret i flere muskler og færre kilo!
Og indflytningen fra 26 veldisponerede rum til 14 rum i en umage formation, med færre kvadratmeter og med habengut fra 40 år er en endnu ikke afsluttet øvelse.

Men nu har vi skrevet vores del af husets historie efter næsten 40 år og håber de nye ejere vil tilføje nye kapitler til …..  historien RA 27

Ulla & Peter / december 2021